perjantai 3. kesäkuuta 2011

Perjantaina melkein jo kärsin helteestä

Lähdimme liikkeelle kymmenen jälkeen, kunhan paikalliset tiedotusvälineet olivat ensi haasatelleet pyöräilijöitä. Aurinko paisoti jo aamusta alkaen lämpimästi. Pyöräreitti kulki välillä tosi miellyttävästi metsien läpi, jolloin valtavat lehtipuut varjostivat tietä. Välillä kuljimme laajojen peltoaukeiden poikki, jolloin saimme nauttia hienoista maisemista ja peltojen reunojen kukkaloistosta. Matkavauhti oli aika kova, noin 18 km/t, mikä oli minulle turhan tiukkaa. Parin tunnin kuluttua pysähdyimme pieneen kylään, jonka konditorian herkkuja nautimme suurella riemulla Sitten taas eteenpäin.

Ruokatauko pidettiin pienen järven rannalla. Oli tosi virkistävää päästä uimaan hikisen pyöräurakan jälkeen. Taas jatkettiin matkaa. Välillä jotkut pysähtyivät puhjenneen renkaan tai jonkun muun pyöräongelman vuoksi. Yleisesti ottaen henkilövahinkoja ei ole juurikaan sattunut, pari kertaa on joku kaatunut ja saanut vähän ruhjeita. Sen sijaan pyöränkumeja on paikattu jo kymmeniä kertoja.

Kahdeksan aikoihin illalla saavuimem viehättävään Warenin kaupunkiin, joka sijaitsee Muritzinjärven rannalla. Meitä vastaanottamassa oli paikallisia kirjastonhoitajia ja kirjastoauto. Majoitumme kaikki valtavaan sirkustelttaammme. Illalla on vielä ohjelmassa letunsyöntiä ja videoiden katselua.

Kuvat, kartta ja videolinkit hoidan myöhemmin. Päivän pyörämatka oli 88 km, joten energiaa ei enää riitä niihin. Tässä perjantain video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti